Christian G. Mozart csokoládés szilvalekvár

A Christian G. lekvárokkal és gyümölcskrémekkel a természetességet képviseljük.

Egyedi magas gyümölcstartalommal készítünk termékeket amik min. 85% de jellemzően 100% koncentrált gyümölcsöt rejt. Minden esetben különleges fűszerezéssel párosítjuk a gyümölcskeveréket az egyedi ízhatás eléréséhez. Minden üvegcse több fajta gyümölcsöt is tartalmaz, amik minden beszállítás alkalmával laborvizsgálaton esnek át. A névadó mellet minden esetben alma is szerepel, ami nemcsak a természetes rosttartalmat növeli de természetes édesítéssel is bír. Mindezen szempontok nemcsak a különböző étkezési rezisztenciában szenvedők számára kedvező, de a magas élvezeti érték mellett az emésztés számára is kiváló.

Állagában lágy és krémes ami a széles felhasználhatóság alapja. A hagyományos tölteléken túl, krémekben is jól elegyedik, valamint italok készítésénél is jó alapanyag lehet.

Az alacsony kalória tartalom miatt jól beilleszthető a diétába és fogyókúrába, valamint alkalmas testépítőknek és minden sportoló számára a felkészülés időszakában akár versenydiétában is.

Tartósítószer mentesen készülnek, de a pasztőrözésnek köszönhetően bontatlanul 2 évig megőrzi szavatosságát. Bontást követően hűtő tárolás mellett 1-2 hét alatt is fogyasztható.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia tartalom: 141,1 kJ /35 kcal

Zsír: 0,2 g

Szénhidrát: 8,3 g

Fehérje: 0,5 g

Só: 0,1 g

Kiszerelések: 260 ml / 580 ml

Variáció kiválasztása:

1 894 Ft-tól