Monin caribbean rum szirup 0,7 L

Azért kifejlesztve, hogy a rumalapú koktélok alkoholmentes megfelelőjét is gond nélkül elkészíthessed, a Monin Caribbean szirup a kalózok és a Brit Királyi Haditengerészet tengerészeinek kedvenc szeszes italát palackozza, alkoholmentes formátumban.

Eredete

Egy desztillált alkoholos ital, mely cukornádból és melaszból készül, s mely főként a Karibi térségben és Latin-Amerikában készül, hamar meghódította a világot. Ez az ital nem más, mint a rum.

Mivel sokan úgy gondolják, hogy rum neve a "rumbullion" és a "rumbustion" szavakból származik - melyek a zűrzavar és a felfordulás szlengjei -, ezért szóba hozták a verekedő férfiakkal. A rumra természetesen az évszázadok alatt más neveket is ragasztottak, ilyen például a "Nelson vére", az "Ördögölő", a "Démoni víz", a "Kalózok itala" a "Tengerészek kedvence" vagy a "Barbadosi víz".Mára a rum egy sűrűn használt ital, mely nem csak koktélok alapanyaga lehet, de sütemény, fagylalt és gyümölcssaláta ízesítő is.

A fahordókban érlelt Karibi rum illata és enyhén gyümölcsös, édes rum íze most már a Monin tárházában is visszaköszön a Monin Caribbean szirupként, mellyel kiváló kávékülönlegességeket, alkoholmentes koktélokat és desszert italokat készíthetsz.

Szín

Világos borostyán.

Ízvilág

Fahordóban érlelt Karibi rum illat; édes, vaníliás, enyhén gyümölcsös rum íz.

Felhasználási ötletek

A fűszerek kiváló keveréke és a sima textúra egy édeskés, szinte mézes ízhez és krémes, hosszan tartó utóízhez vezet. A Monin Caribbean szirup most lehetőséget ad arra, hogy minden rumalapú alkoholos koktélt alkoholmentes verzióban is elkészíthessünk a rumaroma elvesztése nélkül, így egy újabb fejezetet megnyitva a koktélozásban. Ízesítsed Te is alkoholmentes koktéljaidat, kávékülönlegességeidet és forró csokoládéidat a Monin Caribbean sziruppal, melyet akár alkoholos koktélok plusz ízesítőjeként is használhatsz!

3 835 Ft