Monin creme brulée szirup 0,7L

Belemerült-e már valaha a lágy, vanília krémes, meleg karamell kérges desszert felejthetetlen élményébe? Ha igen, akkor tudja mire szeretnénk utalni, ha nem, akkor ideje kipróbálnia...

Eredete

A forró réteg és a kiváló krém közti kontraszt tette a Créme Brulée-t Franciaország kedvenc desszertjévé. (Magyarországon ez a madártejhez hasonlítható leginkább az alapanyagok miatt.)

Az első Créme Bruléea 17. században készült el. A 80'as években trendivé vált, köszönhetően a híres Michelin csillagos séfnek, Paul Bocuse-nak, aki az eredeti receptet adaptálva elkészítette a Créme Brulée enyhébb, mégis ízletesebb verzióját.

A Monin Créme Brulée szirup - azaz a Monin Madártej szirup - tökéletesen kombinálja az égetett karamellás jegyeket az erős vanília alappal, mellyel így egy remek kávékülönlegesség- és koktél ízesítővé válik.

Szín

Aranyszín.

Ízvilág

Erős vanília íz krémes és gazdag Créme Brulée-vel keverve. Égetett karamellás utóíz.

Felhasználási ötletek

A Monin Madártej szirup hideg vagy meleg tejjel keverve tökéletesen felfedi selymességét, vanília ízét és toffee-s jegyeit. Érezzed magad séfnek, és keverjed Monin Mandula, Pisztácia, Narancs vagy Csokoládé szirupokkal, vagy készítsél Martini desszertitalt vodkával, Monin Kávé vagy Sötét Csokoládé sziruppal és Monin Madártej sziruppal. Az eredeti recepthez hűen maradva készítsed el a Créme Brulée ropogós tetejét barnacukrot szórva italaira, majd karamellizáljad meg azt.

3 739 Ft