Monin gyömbér szirup 0,7 L

Azért fejlesztve, hogy fűszerességet és frissességet vigyen akármilyen italba, a Monin Gyömbér szirup erős gyömbér gyökér illatával és nyers gyömbér aromájával stimulálni fogja minden érzékedet. E főként Jamaicában, Afrikában, Indiában, Kínában és Ausztráliában művelt növény ugyanabból a családból származik, mint a kurkuma és a kardamom.

Eredete

Egy forró, erőteljes illatú konyhai fűszerként a gyömbér rendelkezik egy borsos ízzel, melyet egy citromos édesség, csípősség és kiélezett aroma követ. A földön vagy földben megtalálható gyömbért sokszor tartósítják ecettel, cukorral és kandírozott cukorral. A nyers gyömbér használható sütéshez és curry-khez, lekvárokhoz, de reszelve kiváló immunerősítő tea is készülhet belőle. A szárított gyömbér alkalmas pudingokhoz, teasüteményekhez, gyümölcstortákhoz és párolt gyümölcsökhöz, különös tekintettel almához. Mindezen felül alkoholmentes és alkoholos gyömbérsör is készülhet belőle.

Készítsél fűszeres teákat, kávékat, koktélokat és gyümölcs puncsokat a Monin Gyömbér sziruppal, melyek tökéletesen visszaadják a gyömbér fűszeres ízét.

Szín

Tiszta.

Ízvilág

Erős, csípős gyömbér gyökér illat, főzetlen gyömbér gyökér aroma.

Felhasználási ötletek

A Monin Gyömbér szirup egy lágy íz világú szirup, mely kellemesen viszi bele minden alkoholos és alkoholmentes koktélba a gyömbér fűszeres ízét, így frissítő ízt csempészve szánkba.

3 672 Ft