Monin speculoos szirup 0,7 L

Mint tradicionális kekszféle, a Speculoos kiváló alapja a Monin cégnek, akik e sütemény nyomán alkották meg a Speculoos szirupot, sokak kedvencét.

Eredete

A Speculoos eredetileg gyermekek számára lett megalkotva, akik a decemberi Mikulás napjának ünneplése alatt fogyasztották azt, azonban az eredeti recept újabb köntösbe került annak fejlődésével: mára olyan alapanyagokat is tartalmaz, mint az áfonya, a csokoládé vagy a mandula, melyek egy kifinomult élvezetté teszik azt egész évben.

Ez az általános kekszféle - mely főként Hollandiában, Németországban és Észak-Franciaországban elterjedt -, a különféle fűszerektől (fahéj, fehérbors, gyömbér, kardamom, szerecsendió) lett egyedi és híres.

A Monin Speculoos szirup tökéletes fűszeres keksz íze kiválóan kombinálható koktélokkal, kávékülönlegességekkel és már süteményekkel.

Szín

Barna, karamelles csillogással.

Ízvilág

Speculoos íz, erős fahéjas alappal.

Felhasználási ötletek

Erős fahéj ízével a Monin Speculoos szirup kiválóan keverhető kávéval, tejjel és - akármilyen meglepő - almafélékkel. Ezen kívül kombinálhatod olyan barna szeszekkel, mint a cognac, a whisky vagy a barna rum. Próbáld ki tejszínnel keverve desszertjeid ízesítőjeként!

3 835 Ft