Monin uborka szirup 0,7 L

Tudod, hogy mit jelent "olyan hidegnek lenni, mint egy uborka"? Azt, hogy nyugodj meg, maradj fesztelen! A Monin Uborka szirupot kóstolva ez valóra válhat, azonban nem ez lesz az egyetlen szenzáció, ha kipróbálod a Monin e különlegeségét...

Eredete

Ez a jellegzetes íz nem csupán a világszerte hódító egészséges trendek meghatározó íze - ez az íz egy frissítő, "jó nekem és a testemnek" hatást kelt mindenkiben! Akármennyire népszerűek is az uborkák rengeteg országban, az uborka lé általában a polcokon tölti "életét".

A Monin Uborka szirup segít a bártendereknek idejük megtakarításában azzal, hogy ugyanazt az állandó, friss uborka ízt adja, akárcsak a friss uborkából préselt uborkalé. A Monin Uborka szirup vonzó íze megfelel a növekvő zöldég trendeknek is a mixerek között.

Szín

Élénk zöld.

Ízvilág

Különösen lédús uborka íz egy nagyon enyhe savassággal.

Felhasználási ötletek

A Monin Ubroka szirup egy trendi szirup, mellyel új, különleges koktélokat fedezhetsz fel. Nem mindennapi zöldség ízét sokan kedvelik. Hogy még tovább hangsúlyozzuk ezt a szirupot, bármilyen itallal is keverjük, a díszítésben mindig szerepeljen megfelelő számú, vékonyra vágott ubrokaszelet, illetve a martini és margarita poharak száját só crustával is bevonhatjuk, a végeredményben nem fogunk csalódni!

3 754 Ft