The Beertailor Porter 0,33 L 4,4 % (Rendelési mennyiség: minimim 6 üveg)

Rendelési egység: 6 üveg vagy ennek többszöröse.

Különleges felső erjesztésű barna sör, melyben a karamell, kávé és csokoládé maláták adják a könnyed kakaós és kávés ízjegyeket. Könnyed angolos stílusát a Fuggle és East Kent Golding komlók erősítik.

A sörök címkéin a szabó mesterséghez használt kellékek jelennek meg piktogramként. Jelenleg az alábbi 6 féle sör kapható, de hamarosan bővül a család PILSNER - gyűszű; WIT - biztosítótű; APA - cérna; IPA - gomb; RED ALE - olló; PORTER - varrógép olajozó.

Az üveg egyedi olasz tervezés, az alakja összetéveszthetetlen, így a belső és külső egyediség összhangjára törekszünk. Szenvedélyünk a sörfőzés, ehhez a hagyományos sörfőzési eljárásokat a legfejlettebb technológiával ötvözzük.

A tökéletes minőség eléréséhez, csakhogy pár dolgot említsek, csíra és pormentes levegőt biztosítunk a teljes főzde területén. BWT víztisztító berendezéssel minden sörünknek egyedi vízprofilt tudunk készíteni, hogy ki emeljük a sör fajtára legjellemzőbb ízt és ezek mellett rendelkezünk még élesztőcentrifugával, speciális szűrőrendszerrel, hideg komlózó berendezéssel és egy profi német palackozó - dobozoló töltő gépsorral.

710 Ft