Christian G. GYM málna püré 100% 500 ml

1.556,00 Ft

Málna

ízű gyümölcspüré almával édesítve

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia tartalom: 150,9 kJ /35,8 kcal

Zsír: 0,3 g

Szénhidrát: 4,4 g

Fehérje: 0,5 g

Kategória:

A Gym Püré termékcsaláddal arra a természetességre igyekszünk utalni, amire egy sportolónak leginkább szüksége van. Ezen felül természetesen mindenkinek javasoljuk, hiszen nem tartalmaz glutén származékot, laktózt és hozzáadott cukrot sem. Továbbá semmilyen kemikáliát, így tartósítószert és színezéket sem. Ezáltal nagyon alacsony kalóriatartalommal rendelkezik. Minden ízben 100% gyümölcstartalmat garantálunk. Gyümölcsalapanyagaink laborspecifikációval rendelkeznek. Indokolt esetben rostos almával és eritrittel egészítjük ki a gyümölcsök évjáratbeli esetleges eltéréseit. Az eritritol a legtermészetesebb édesítőszer, mellékíz mentesen, ráadásul 0% kalóriával, így csekély mértékben bátran használjuk.

Püréink használhatók hígítva gyümölcsléként, limonádé alapként, öntetként, smoothie-ként egyaránt. A gasztronómiában nemcsak intenzitása figyelemre méltó, de hígíthatósága ezzel együtt gazdaságossága is hiszen általános esetben min. 5x hígítást szoktunk javasolni, már a limonádék esetében is. Kiváló emellett édesítővel házi szörpként és koktélokhoz úgyszintén. Kiszerelése 0,5L üvegekben, illetve a nagy de gazdaságos mennyiségeket kedvelőknek a 3kg-os BIB-ben is forgalmazzuk.

A pasztőrözésnek köszönhetően 2 évig megőrzi minőségét. Üveg bontás esetén hűtőben tárolja, míg a BIB dobozos verzió nem igényel hűtést. A vele való munkához szintén műanyag adagolót biztosítunk a pultok számára.

Vélemények

Még nincs vélemény.

Legyél Te az első, aki véleményezi a(z) “Christian G. GYM málna püré 100% 500 ml” termékünket!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.