Christian G. ibolya parfüm 10 ml

1.905,00 Ft

Compare

A világ első kifejezetten ételekhez és italokhoz gyártott parfümje. A tradicionális és a modern eljárások ötvözetével speciálisan készül. Természetes és kifogástalan alapanyagok és összetevők biztosítják a rendkívül kellemes ízt, míg a technológiai eljárás az intenzív és hosszantartó illatot. Könnyen adagolható a pumpás fejnek köszönhetően. Rendkívül gazdaságos, hiszen 100ml kiszerelés több mint 800 fújást tartalmaz, amíg a 10ml-es kiszerelés 80-100 adagot biztosít. Biztonságos csomagolás, ami ütés és mérsékelten törésálló, modern csúszásmentes fóliabevonattal.

Bátran használhatjuk, ha:

  • ha kellemes és intenzív illatot szeretnél
  • ha a választott fajtájú intenzív és harmonikus ízre vágysz
  • ha italod összetevői meggátolják, hogy finom illatú legyen kreációd. (a tejszín és a sok jég használata fedőréteget képez, mely meggátolja az illatok kibontakozását)

  • ha ételed összetevői nem biztosítják az általad várt intenzív illatokat (az olaj és a tejtermékek használata szintén lefedi, lefojtja az illatokat)

  • ha struktúrában már nem tudod alkalmazni, de ízben vagy illatban gazdagítani szeretnéd italod vagy ételed

  • ha a legegyszerűbben szeretnél valami különlegeset készíteni (epres limonádéba ajánljuk az ibolya parfümöt, körtéhez és barackhoz a rozmaringot, vagy akár ha kalóriamentesen csoki ízre vágysz… stb.)

  • ha munka környezeted nem teszi lehetővé, hogy felhívd magadra a figyelmet (exclusive üzletben nem kívánatos a zaj, ha hangos bárban dolgozol, nehéz túlkiabálni a publikumot, ha munkamegbeszélés folyik a vendégeid között), hidd el, egy gyorsan érkező, kellemes és  intenzív illat minden esetben felkelti a vendégeid kíváncsiságát.

  • ha nem akarsz az idénynek, a beszállítóknak kitéve folyamatosan változó minőségű és intenzitású fűszerekkel és alapanyagokkal dolgozni

Vélemények

Még nincs vélemény.

Legyél Te az első, aki véleményezi a(z) “Christian G. ibolya parfüm 10 ml” termékünket!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük