Christian G. Limousine tölgy parfüm 10 ml

1.905,00 Ft

Compare

A világ első kifejezetten ételekhez és italokhoz gyártott parfümje. A tradicionális és a modern eljárások ötvözetével speciálisan készül. Természetes és kifogástalan alapanyagok és összetevők biztosítják a rendkívül kellemes ízt, míg a technológiai eljárás az intenzív és hosszan tartó illatot. Könnyen adagolható a pumpás fejnek köszönhetően. Rendkívül gazdaságos, hiszen 100ml kiszerelés több mint 800 fújást tartalmaz, amíg a 10ml-es kiszerelés 80-100 adagot biztosít. Biztonságos csomagolás, ami ütés és mérsékelten törésálló, modern csúszásmentes fóliabevonattal.

Bátran használhatjuk, ha:

  • ha kellemes és intenzív illatot szeretnél
  • ha a választott fajtájú intenzív és harmonikus ízre vágysz
  • ha italod összetevői meggátolják, hogy finom illatú legyen kreációd. (a tejszín és a sok jég használata fedőréteget képez, mely meggátolja az illatok kibontakozását)

  • ha ételed összetevői nem biztosítják az általad várt intenzív illatokat (az olaj és a tejtermékek használata szintén lefedi, lefojtja az illatokat)

  • ha struktúrában már nem tudod alkalmazni, de ízben vagy illatban gazdagítani szeretnéd italod vagy ételed

  • ha a legegyszerűbben szeretnél valami különlegeset készíteni (epres limonádéba ajánljuk az ibolya parfümöt, körtéhez és barackhoz a rozmaringot, vagy akár ha kalóriamentesen csoki ízre vágysz… stb.)

  • ha munka környezeted nem teszi lehetővé, hogy felhívd magadra a figyelmet (exclusive üzletben nem kívánatos a zaj, ha hangos bárban dolgozol, nehéz túlkiabálni a publikumot, ha munkamegbeszélés folyik a vendégeid között), hidd el, egy gyorsan érkező, kellemes és  intenzív illat minden esetben felkelti a vendégeid kíváncsiságát.

  • ha nem akarsz az idénynek, a beszállítóknak kitéve folyamatosan változó minőségű és intenzitású fűszerekkel és alapanyagokkal dolgozni

Vélemények

Még nincs vélemény.

Legyél Te az első, aki véleményezi a(z) “Christian G. Limousine tölgy parfüm 10 ml” termékünket!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük