Gin Illusion Herbal 500 ml (alkoholmentes)

6.985,00 Ft

Alkoholmentes „gin”

Compare
Az illúzió termékcsaládot korábbi tapasztalatokra alapozva és az utóbbi időben egyre növekvő partneri felkérésekre hoztuk létre.
Forgalomba került első termékeink A Gin Illusion nevet kapták, így nem nehéz kitalálni, hogy az utóbbi idők világszinten is hódító Gin Őrületre szeretnénk egy opciót nyújtani kismamáknak, friss anyukáknak, söfőröknek egy üzleti tárgyalás méltó italaként vagy azoknak akik megszállottan tiltakoznak az alkohol ellen. Új termékeinkkel már Ők is élvezhetik a Gin Tonic hűsítő, frissítő, gazdag ízét. Javasoljuk szobahőmérsékleten Önmagában kóstolni, hogy minden összetevővel találkozzunk, Jégre töltve a frissességet biztosító karakteres, olykor karcos fűszerekkel találkozhatunk, de tonic-kal higítva a klasszikus Gin tonic élvezetét adja.
Gin Illusion Herbal Edition. A klasszikus London Dry Gin karaktereit rejtettük a palackokba. A rozmaring, menta, borókabogyó, kardamom mellett megannyi fűszer, citrusok és levendula is helyet kapott az üstben. Klasszikus kisüsti vörösrezes lepárlással készül, ezzel is követve a nagytestvér(Gin-ek) megkívánta hagyományokat. Végül egy teljesen alkoholmentes karakteres ízekkel rendelkező párlatot kapunk, melyet palackozunk. Ízében a karcos, fűszeres ginekre hajaz.

Vélemények

Még nincs vélemény.

Legyél Te az első, aki véleményezi a(z) “Gin Illusion Herbal 500 ml (alkoholmentes)” termékünket!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük