Angostura Reserva 0,7L 37,5%

7.300,00 Ft

3 éves érleléssel, amerikai ex-bourbon tölgyfa hordókban készült ez a magával ragadó kókusz, trópusi gyümölcs valamint vanília ízjegyekkel rendelkező tökéletes alaprum.

Kategória:

Az Angostura Reserva a dél-amerikai rumok között is egy igazi különlegességnek tekinthető. Ennek az oka, hogy egy olyan kristálytiszta jellegű fehér rumról van szó, ami korábban többször is aranyérmet nyert már a The Rum Masters eseményen.

Nem véletlenül, hiszen a melaszból készült és 3 éven át tölgyfahordóban érlelt párlat elképesztően eredeti aromákkal rendelkezik, átlátszó jellegét leszámítva egészen szokatlan ízek társulnak a fás és hordós háttere mellé.

Az Angostura Reserva fehér rumba például nem kevés mangós íz szorult, de találunk benne áfonyás és borsos tulajdonságokat, sőt a friss mentalevél üdesége, valamint ellenállhatatlan ízvilága szintén a legjobbak közé emelik a végeredményt.

Az illatában enyhe gyógynövényes sajátosságokat tükröző Angostura Reserva annyira eredeti, hogy leginkább önmagában ajánlott a fogyasztása, de ha egy kevert italban próbálnánk ki sajátosságait, akkor sem vall majd kudarcot.

Vélemények

Még nincs vélemény.

Legyél Te az első, aki véleményezi a(z) “Angostura Reserva 0,7L 37,5%” termékünket!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük