Monin zöld banán szirup 0,7 L

4.563,10 Ft

Kategória:

Az éretlen banán zöld ízét idéző Monin Zöld Banán szirup nem csupán a Banán Daiquiri koktél alapanyaga lehet…

Eredete

A mindig éretlenül betakarított zöld banán általában a boltok polcain érik és sárgul be. Ahogyan érik, úgy változik az íze és a külleme: a kemény, feszes, kiwi gyümölcsöt idéző zöld gyümölcsből édes, telt, puha érett banán lesz.

A Malajziából származó banán növény ugyan nem fa, mégis a legmagasabb ismert növény, melyen fürtökben, más néven „kezekben” nő a banán, melynek neve arabul ujjat jelent. A kínai, az afrikai, az indonéziai és a karibi ültetvények az egész világot ellátják az ízletes banánnal.

A Monin Zöld Banán szirup vibráló, tiszta zöld színe és éretlen, zöld banán íze kiválóan befolyásolja majd koktéljaidat, gyümölcs puncsaidat, tejes shakejeidet, smoothiejaidat és söreidet egyaránt!

Szín

Tiszta, világoszöld.

Ízvilág

Éretlen banán illat, gazdag és tiszta banán íz.

Felhasználási ötletek

A Monin Zöld Banán szirup egy erős, édeskés zöld banán ízű szirup, melynek feszessége és keménysége is átérződik rajta, szemben a sárga banán puhaságával. A Monin Zöld Banán sziruppal nem csak italaid ízét, de színét is kiválóan alakíthatod! Próbáljad ki kávékülönlegességekhez, alkoholos és alkoholmentes koktélokhoz, tejes shakekhez, kakaókhoz, desszertitalokhoz, smoothiekhoz, sörökhöz és puncsokhoz egyaránt!

Vélemények

Még nincs vélemény.

Legyél Te az első, aki véleményezi a(z) “Monin zöld banán szirup 0,7 L” termékünket!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük